ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Σήμερα η κηδεία του βρέφους που ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο

Άρτα: Σήμερα η κηδεία του βρέφους που ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο
Φωτογραφία αρχείου από ιερό ναό EUROKINISSI

Σήμερα, Σάββατο (13/5) στις 12:00 στο χωριό Περδικορράχη της Άρτας θα τελεστεί η κηδεία του βρέφους, το οποίο ξέχασε ο πατέρας του για πολλές ώρες στο αυτοκίνητό του στην Άρτα .

Νωρίτερα ο ιερέας θα διαβάσει μια ευχή και θα βαπτιστεί το παιδί, στο οποίο θα δοθεί το όνομα Λυδία – Ελένη. Οι δύο γονείς έχουν πάρει άδεια και από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται προκειμένου να παραστούν στην κηδεία.

Υπενθυμίζεται ότι, ο πατέρας του βρέφους, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αφέθηκε την Παρασκευή (12/5) ελεύθερος, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

«Θα ήθελα να μη ζω εγώ και να ζει το παιδί μου» φέρεται να είπε ο πατέρας

Ο πατέρας στην απολογία του, φέρεται να κατηγορούσε συνεχώς τον εαυτό του και έλεγε ότι θα έπρεπε να είχε πεθάνει εκείνος και όχι το παιδί του.

«Το παιδί είχε αποκοιμηθεί στο καρεκλάκι. Αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό σταθμό έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Κλείδωσα το αυτοκίνητο και έφυγα με το υπηρεσιακό για Λευκάδα» σημείωσε.

«Όταν με κάλεσε η γυναίκα μου στο τηλέφωνο στις 14:40 ρωτώντας με πού είναι το παιδί μας της απάντησα στον βρεφονηπιακό σταθμό. Εκείνη μου είπε ότι βρίσκεται εκεί και την ενημερώνουν ότι το παιδί δεν ήρθε. Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν το είχα πάει. Μπήκα ανάποδα στο δρόμο και έφτασα στο αυτοκίνητο μου. Το παιδί μου ήταν νεκρό», κατέθεσε ο πατέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ