ΕΛΛΑΔΑ

Να τιμωρηθούν οι ένοχοι ζήτησαν από τον Τσίπρα οι γονείς τριών θυμάτων από τα Τέμπη

Να τιμωρηθούν οι ένοχοι ζήτησαν από τον Τσίπρα οι γονείς τριών θυμάτων από τα Τέμπη
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Με τους γονείς των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών της Αναστασίας, Θώμης και Χρύσας Πλακιά συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Οι γονείς των αδικοχαμένων κοριτσιών ζήτησαν να συναντήσουν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για να του εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι εδώ και έναν περίπου μήνα η λέξη «Τέμπη» είναι σχεδόν απαγορευμένη από τα μεγάλα ΜΜΕ.

Και κανείς δεν προβάλει τις κινητοποιήσεις και τις διαμαρτυρίες τους.

Του ζήτησαν να δεσμευτεί ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να μην ξεχαστεί η τραγωδία και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Επιπλέον τον ενημέρωσαν για την αυριανή κινητοποίηση του Συλλόγου τους στις Σέρρες, έξω από τα γραφεία του πρώην υπουργού και υποψηφίου βουλευτή στις Σέρρες κ. Καραμανλή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποψηφιότητά του.

Ο Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε τα συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στον πόνο τους, αλλά και στην προσπάθειά τους να βρουν δικαίωση για τον άδικο χαμό των παιδιών τους, προκειμένου να μην ξαναθρηνήσουμε άλλα αθώα θύματα.

Δεσμεύτηκε μάλιστα ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, ώστε οι ένοχοι να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Σημειώνεται ότι τους γονείς των κοριτσιών συνάντησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ