ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Η αιτία θανάτου του 52χρονου μετά την επίθεση - Τι έδειξε η νεκροψία

Θεσσαλονίκη: Η αιτία θανάτου του 52χρονου μετά την επίθεση - Τι έδειξε η νεκροψία
EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Την αιτία θανάτου του 52χρονου ιδιοκτήτη γραφείου τελετών που κατέληξε το Σάββατο στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, έδειξε η νεκροψία.

Σύμφωνα με τη νεκροψία νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης ο 52χρονος κατέληξε μετά από ισχαιμία του μυοκαρδίου κατά τη διάρκεια της διακομιδής του στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και μετά από επίθεση που δέχθηκε από δύο αδέλφια.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί του περασμένου Σαββάτου, δύο αδέλφια 40 και 42 ετών, με καταγωγή από την Αρμενία, λογομάχησαν με το θύμα επειδή τάιζε αδέσποτα ζώα, έξω από την επιχείρησή του.

Από μαρτυρίες προκύπτει σύμφωνα με τη τοπική ιστοσελίδα voria.gr ότι είχαν προηγηθεί στο πρόσφατο παρελθόν καβγάδες μεταξύ τους, καθώς οι κατηγορούμενοι αντιδρούσαν στη λειτουργία του γραφείου τελετών στην περιοχή. Καθώς η μια κουβέντα έφερε την άλλη, οι δράστες επιτέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στον 52χρονο, ασκώντας βία σε βάρος του, με τον ίδιο να χάνει τη ζωή του κατά τη διακομιδή του σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Δίωξη για ανθρωποκτονία στα αδέλφια που σκότωσαν τον 52χρονο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος των δύο αδελφών που κατηγορούνται για την επίθεση στον 52χρονο επιχειρηματία, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Οι δύο κατηγορούμενοι, με καταγωγή από την Αρμενία, παραπέμθηκαν να απολογηθούν σε ανακρίτρια, από την οποία πήραν προθεσμία για την Τρίτη (16/5) και παραμένουν υπό κράτηση.

Καθώς η μια κουβέντα έφερε την άλλη, οι δράστες επιτέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στον 52χρονο, ασκώντας βία σε βάρος του, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τη ζωή του κατά τη διακομιδή του σε εφημερεύον νοσοκομείο. «Φως» στα αιτία θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί αύριο.

Οι κατηγορούμενοι, κατά πληροφορίες, προανακριτικά κατέθεσαν ότι δεν είχαν σκοπό να αφαιρέσουν τη ζωή του 52χρονου, ενώ επισήμαναν πως όταν αποχώρησαν από το σημείο της επίθεσης το θύμα στεκόταν στα πόδια του, έχοντας τις αισθήσεις του και επαφή με το περιβάλλον. Προτίθενται δε, να διορίσουν τεχνικό σύμβουλο για να παραστεί στην ιατροδικαστική εξέταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ