Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας που τραυματίστηκε στο Ζαγόρι
Ανανεώθηκε:
Στο Βραδέτο Ζαγοριού επιχειρούν πυροσβέστες της 5ης ΕΜΑΚ για τη διάσωση τραυματισμένης γυναίκας, η οποία στην προσπάθειά της να βγάλει φωτογραφία, τραυματίστηκε σοβαρά.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφία το πετρόχτιστο μονοπάτι του Βραδέτου, όταν γλίστρησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να υποστεί διάστρεμμά, χωρίς να μην μπορεί να περπατήσει.
Στο Βραδέτο Ζαγοριού μεταβαίνουν αυτή τη στιγμή μια ομάδα πυροσβεστών ΕΜΟΔΕ και πυροσβέστες της 5ης ΕΜΑΚ για τη διάσωση τραυματισμένης γυναίκας .
Οι πυροσβέστες, όταν φτάσουν στο Βραδέτο θα ακολουθήσουν το στίγμα τοποθεσίας που εμφάνισε η κλήση στον Ευρωπαϊκό Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης 112 και με φορείο θα τη μεταφέρουν στο χωριό για να παραληφθεί από ασθενοφόρο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βίντεο από τη διάσωση του οκτάχρονου που επιβίωσε τρώγοντας χιόνι (vid)
Η διάσωση των 17 μεταναστών από νησίδα του Έβρου
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Από τον «ατομικό τρόμο», στο σήμερα - Τα διδάγματα του 1986 και οι αγωνίες του 2026
03:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή αίτησης των ενδιαφερόμενων
03:00
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Ο άνθρωπος με την πιο επικίνδυνη δουλειά στον κόσμο σήμερα
02:32
Την Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα για τις«Νταντάδες της Γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
02:00