Κρήτη: Σε Στέγη Ανηλίκων 14χρονος που λήστεψε ηλικιωμένο
Ανανεώθηκε:
Σε Στέγη Ανηλίκων για έξι μήνες οδηγήθηκε 14χρονος που λήστεψε ηλικιωμένο στη Μεσαρά με πρόταση εισαγγελέα.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Μεσαράς στις 13 Μαΐου, όταν ο 14χρονος μπήκε στο σπίτι ενός 77χρονου και του έκλεψε 500 ευρώ σε μετρητά καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.
Ο έφηβος ήταν θρασύς που μία ημέρα μετά ξαναπλησίασε τον 77χρονο και, αφού τον απείλησε, τον χτύπησε, προκαλώντας του τραύματα. Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία εντόπισε και συνέλαβε τον 14χρονο.
Σε έρευνα που έκαναν βρήκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου καθώς και 150 ευρώ σε μετρητά, ενώ μαζί με τον 14χρονο συνελήφθη και η μητέρα του.
Όπως αναφέρει το cretapost, ο ανήλικος πέρασε σήμερα το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου για να απολογηθεί για τις πράξεις του.
Ο 14χρονος φέρεται να εμφανίστηκε μετανιωμένος στις ανακριτικές αρχές, όμως κρίθηκε απαραίτητο με εισαγγελική πρόταση να οδηγηθεί στη Στέγη Ανηλίκων για έξι μήνες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Έχασε το μάτι του ο συνοδηγός του φορτηγού που έπεσε στο γκρεμό
Κρήτη: Παρέσυρε την κόρη του με το αυτοκίνητο – Στη ΜΕΘ το κορίτσι
Τι είναι το ασυμβίβαστο υπουργού - βουλευτή που εισηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πώς θα εφαρμοστεί
12:07
Νότια Κορέα: «Αξιόπιστες πληροφορίες» επαληθεύουν ότι η κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι η διάδοχός του (pics)
12:06
Πάτρα: Νεκρός μέσα στο κελί του βρέθηκε κρατούμενος των φυλακών Αγίου Στεφάνου
12:02
Τσάπαλος: Πριν το Πάσχα οι πρώτες πληρωμές του Fuel Pass - Οι προϋποθέσεις
12:00