ΕΛΛΑΔΑ

Η συγκινητική μαντινάδα της μητέρας για το θάνατο του παιδιού της στην Κρήτη

Η συγκινητική μαντινάδα της μητέρας για το θάνατο του παιδιού της στην Κρήτη
ΙΝΤΙΜΕ / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Με μία συγκινητική μαντινάδα αποχαιρετά η μητέρα το 2,5 ετών κοριτσάκι της το οποίο παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ο πατέρας του στην Κρήτη.

Υπενθυμίζεται πως το παιδί, τραυματίστηκε βαριά, όταν ο πατέρας του το παρέσυρε την περασμένη Τρίτη με το όχημά του στην Κίσσαμο Χανίων.

Όπως έγραψε η μητέρα στο facebook:

Εζηλεψε σε η παναγια

Για αγγελο σε πηρε

απτη δικη μ αγκαλια

Που αγαπη μονο ειχε..

Εζηλεψε με και ο θεος

Με τετοιο κοπελουδι

Πριν επρολαβει να φανει

Και να γενει λουλουδι…

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ

Η ΜΑΜΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…

Κατέληξε στην εντατική

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, το κοριτσάκι κατέληξε στις 3.15 το μεσημέρι του Σαββάτου, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα Creta24 ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, πριν από μερικές ώρες οι γιατροί ανακοίνωσαν στην οικογένεια πως το μικρό παιδί είναι εγκεφαλικά νεκρό. Το κοριτσάκι υποβλήθηκε στα τεστ που προβλέπουν τα ιατρικά πρωτόκολλα για την λειτουργία του εγκεφάλου, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά.

Οι δύο του γονείς δεν έλειψαν στιγμή από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Ιατροί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό έδωσαν μάχη για να καταφέρουν να κάνουν το καλύτερο δυνατόν για το 2,5 ετών κοριτσάκι ωστόσο το παιδί δυστυχώς κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος πατέρας αντιμετωπίζει την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο πατέρας του παιδιού, καθώς βρισκόταν στο όχημα, έβαλε όπισθεν και χωρίς να το αντιληφθεί χτύπησε την κόρη του, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ