Τι τηλεθέαση έκανε η ΕΡΤ τη βραδιά των εκλογών και τη Δευτέρα (23/05)
Στο 9,1% κινήθηκε κατά μέσο όρο η τηλεθέαση της ΕΡΤ κατά τη βραδιά των εκλογών, με πάνω από 2,9 εκατ. τηλεθεατές να παρακολουθούν για τουλάχιστον ένα λεπτό την κρατική τηλεόραση μέσω της ΕΡΤ1 και της ΕΡΤ3.
Σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση της Δευτέρας (22/05), το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤNEWS, με τον Γιώργο Κουβαρά, που μεταδόθηκε ταυτόχρονα και από την ΕΡΤ1 παρακολούθησαν τουλάχιστον για ένα λεπτό περισσότεροι από 824.000 τηλεθεατές.
Τη δίωρη ενημερωτική εκπομπή που παρουσίασε ο Γιώργος Κουβαράς «Στο Κέντρο - Οι εκλογές», παρά το ξενύχτι και την κούραση της προηγούμενης ημέρας, παρακολούθησαν τουλάχιστον για ένα λεπτό περισσότεροι από 1.160.000 τηλεθεατές.
Τέλος, και παρά το προχωρημένο της ώρας καθώς οι «Οι 365 στιγμές» ξεκίνησαν στις 12 τα μεσάνυχτα, οι τηλεθεατές έμειναν συντονισμένοι με την ΕΡΤ για να παρακολουθήσουν το οδοιπορικό της Σοφίας Παπαϊωάννου στις εσχατιές της Ελλάδας και στους ανθρώπους που ζουν εκεί. Η εκπομπή έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 7%.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το απόγευμα στην Πρόεδρο ο Νίκος Ανδρουλάκης για τη διερευνητική
Τσίπρας: Απρόσμενα οδυνηρό σοκ το εκλογικό αποτέλεσμα
Γιατί όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάτω των 50 παθαίνουν καρκίνο, σύμφωνα με νέα μελέτη
08:02
Η Αλεφάντω από το Λουτράκι και η Μαριαλένα που στόχευσε Ιατρική:«Οι Πανελλήνιες δεν μας καθορίζουν»
08:00
H στρατηγική του Αλέξη Τσίπρα για εντολή «καθαρής λύσης» στις εκλογές
07:54
Το πιο επικίνδυνο είδος δεν είναι ο λαγοκέφαλος, είναι ο ανεγκέφαλος
07:45