ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος οπαδού ΑΕΚ: Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έδειξε το πόρισμα του 48χρονου

Θάνατος οπαδού ΑΕΚ: Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έδειξε το πόρισμα του 48χρονου
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του περίεργου θανάτου ενός οπαδού της ΑΕΚ που στις 13 Μαΐου είχε πάει στο γήπεδο της Νέα Φιλαδέλφειας, όπου και λίγες ώρες μετά κατέρρευσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Τελικά, μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας, ο 48χρονος έχασε τη μάχη και το πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία, αναφέρει πως είχε υποστεί αιμάτωμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ήδη, η αστυνομία, έχει κινήσει τις διαδικασίες για να λάβει βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο όπου βρισκόταν ο 48χρονος πριν χάσει τις αισθήσεις του. Επίσης, θέμα χρόνου είναι να κληθεί για κατάθεση η κοπέλα του 48χρονου, η οποία φέρεται να αποκάλυψε την επίθεση.

Επίσης, ανάρτηση φιλάθλων της ομάδας στα social media αναφέρει ότι ο 48χρονος δέχτηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι του προκάλεσαν τις εγκεφαλικές κακώσεις.

Κατέρρευσε έξω από το γήπεδο

Ο 48χρονος οπαδός είχε πάει στο γήπεδο στα «προεόρτια» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως, χωρίς να γίνουν γνωστοί οι λόγοι ή οι αιτίες, ο ίδιος σωριάστηκε στο έδαφος και στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Εκεί νοσηλεύτηκε, μέχρι τις 18 Μαΐου και εν συνεχεία πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ο 48χρονος είπε στη μητέρα του πως δεν αισθάνεται καλά. Έτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Μετά τον θάνατό του η μητέρα του κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι πριν σωριαστεί στο έδαφος στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 13 Μαΐου, είχε δεχτεί χτυπήματα από αγνώστους. Μάλιστα, δόθηκε νέα διάσταση στις συνθήκες θανάτου του ίδιου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ