Τούρκος καταζητούμενος από την Ιντερπόλ συνελήφθη στη Χαλκίδα

Έναν 28χρονο Τούρκο, τον οποίο αναζητούσε η Ιντερπόλ με ένταλμα σύλληψης συνέλαβαν οι ελληνικές αρχές στη Χαλκίδα, καθώς στη γειτονική χώρα είχε καταδικαστεί για υποθέσεις κλοπών και ληστειών.
Οι πληροφορίες που είχαν οι Έλληνες αστυνομικοί είναι ότι, το συγκεκριμένο άτομο είχε καταφέρει να δραπετεύσει από την Τουρκία, όπου τον αναζητούσαν για τα συγκεκριμένα αδικήματα και κινητοποιήθηκαν άμεσα όταν οι πληροφορίες τους, ανέφεραν ότι βρίσκεται και ζει στην Ελλάδα.
Το βραδύ της Πέμπτης (25/5) τον εντόπισαν σε διαμέρισμά σε περιοχή της Χαλκίδας και τον συνέλαβαν. Μέσα στο διαμέρισμα εντόπισαν ένα πιστόλι φυσίγγια και μικροποσότητα ναρκωτικών.
Ειδοποιήθηκε αμέσως η Ιντερπόλ, ενώ ο Τούρκος καταζητούμενος κρατείται και θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται όταν τρίτες χώρες εκδίδουν εντάλματα σύλληψης για καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος των υπηκόων τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προθεσμία πήρε ο καταζητούμενος από την Interpol για τη «σφαγή της Λούσνια»

Ενιαία πλατφόρμα για όλα τα στεγαστικά προγράμματα - Σήμερα οι ανακοινώσεις
04:00
Πόσο αυξήθηκε και πότε καταβάλλεται το επίδομα αδείας
03:00
Νέος ΚΟΚ: Τι προβλέπει για υπότροπους - Πότε αφαιρείται η άδεια έως 8 έτη
02:00
Εργασιακό νομοσχέδιο: Τι αλλαγές φέρνει στις προσλήψεις και τις απολύσεις στο δημόσιο
01:00