Χαλκιδική: Αποσωληνώθηκε ο οκτάχρονος
Ανανεώθηκε:
Αποσωληνώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (25/5) ο οκτάχρονος, που τραυματίστηκε από τα σκάγια της καραμπίνας από τον πατέρα του, όταν εκείνος επιτέθηκε θανάσιμα στην 39χρονη μητέρα του στη Χαλκιδική.
Ειδικότερα, μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Παπανικολάου, παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ οι γιατροί θα κάνουν επιπλέον εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του και αργότερα την Παρασκευή (26/5), σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Εάν εξακριβωθεί πως η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί θα μεταφερθεί σε τμήμα της παιδοχειρουργικής. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες ο οκτάχρονος μπορεί να επικοινωνήσει και ζήτησε να μάθει τι έχει συμβεί, καθώς και να δει τους γονείς του.
Κοντά του θα βρεθούν από την πρώτη στιγμή που θα βγει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας ψυχολόγοι για ψυχολογική του υποστήριξη.
Η αφίσα του La La Land επανακυκλοφορεί με διόρθωση στις «χορευτικές φιγούρες» του Γκόσλινγκ
23:37
Γαλλία: Χάκερς «έριξαν» το σάιτ του Εθνικού Συναγερμού και το προφίλ της Μαρίν Λεπέν στο Χ
23:25
Συναγερμός στη Βενεζουέλα: Τρεις νεκροί από χανταϊό - Υπό διερεύνηση άλλοι δύο θάνατοι
23:12
Τουρκία: Ο Οζγκιούρ Οζέλ ανήγγειλε την ίδρυση νέου κόμματος - «Βρισκόμαστε σε ιστορική καμπή»
23:01