Νεκρός 36χρονος στις φυλακές Τρικάλων: Έχασε τις αισθήσεις του ο συγκρατούμενός του
Αναστάτωση επικράτησε Παρασκευή (26/5) στις φυλακές Τρικάλων, καθώς εντοπίστηκε νεκρός ένας 36χρονος κρατούμενος, ενώ ο συγκρατούμενός του χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο επειδή έχασε τις αισθήσεις του λίγη ώρα μετά.
Σύμφωνα με το trikalanews.gr, όλα έγιναν το μεσημέρι στις φυλακές Μπαλκούρας των Τρικάλων, όταν ο 36χρονος κρατούμενος από το Πακιστάν εντοπίστηκε στην Ε2 πτέρυγα χωρίς τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Λίγη ώρα μετά, ο Ρομά συγκρατούμενος του 36χρονου έχασε και αυτός τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, εκεί όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η ζωή του πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο.
Ωστόσο, το να χάσουν και οι δύο κρατούμενοι τις αισθήσεις τους στο ίδιο κελί σε σύντομο χρονικό διάστημα εγείρει ερωτήματα, γι’ αυτό και το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων διεξάγει έρευνα ενώ η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του 36χρονου Πακιστανού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρίσιμη η κατάσταση της ερπετολόγου που τη δάγκωσε φίδι - Υπέστη αναφυλακτικό σοκ
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 0-1: «Διπλό» τίτλου για την «Ένωση» - Ακυρώθηκε γκολ των Πειραιωτών στο 97'
23:04
Σε τουλάχιστον επτά συνεντεύξεις σήμερα ο Τραμπ συνέχισε τις απειλές κατά του Ιράν
22:52
Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο - Μεταφορά μέσω θαλάσσης
22:40
«Ήταν τυχεροί»: Με πύραυλο που εκτοξεύτηκε από τον ώμο η κατάρριψη του F-15 λέει ο Τραμπ
22:29