ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος - Συγκλονισμένη η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού: Πήγα να της φτιάξω γάλα και είχε εξαφανιστεί

Πύργος - Συγκλονισμένη η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού: Πήγα να της φτιάξω γάλα και είχε εξαφανιστεί
Τα σωστικά συξνεργεία βούτηκαν στο αρδευτικό κανάλι για να βρουν το κορίτσι. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI

Συγκλονιστικές είναι οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του 2χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό στον Πύργο, ύστερα από επιχείρηση εντοπισμού.

Εμφανώς σοκαρισμένη, και με βουρκωμένα μάτια, η μητέρα του μόλις 2 χρονών κοριτσιού που ανασύρθηκε νεκρό το πρωί της Τρίτης (30/5), από αρδευτικό κανάλι στον Πύργο, δείχνει να μην μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά της.

Το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό το πρωί της Τρίτης, μέσα σε κανελέτο, στην Κατακόλου, αρκετά μακριά από το σημείο που αρχικά αναζητούνταν. / ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI

Η ίδια εξηγεί στο Patrisnews.gr, πως χάθηκε από την προσοχή τους η μικρή Παναγιώτα, τονίζοντας πως το παιδί δεν συνήθιζε να πηγαίνει κοντά στο αρδευτικό.

Νωρίτερα, το πρωί της Τρίτης, τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση για τον εντοπισμό της 2χρονης στον Πύργο, καθώς βρέθηκε σε αρδευτικό κανάλι. Ο θάνατος της, φαίνεται να οφείλεται σε πνιγμό.

Υπενθυμίζεται ότι το 2χρονο κορίτσι είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της Δευτέρας (29/5), και από τότε στήθηκε μεγάλη επιχείρηση των Αρχών, με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ με συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου έτσι ώστε να την εντοπίσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ