Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Ξυλοκόπησε την σύζυγό του στην ουρά για επιβίβαση
Ανανεώθηκε:
Άνω κάτω έκανε χθες το βράδυ το αεροδρόμιο Ηρακλείου ένας οξύθυμος άνδρας από την Παλαιστίνη, ο οποίος αν και περίμενε υπομονετικά για να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος με προορισμό το Βέλγιο, έχασε την… υπομονή του και άρχισε να χτυπάει τη γυναίκα του, επίσης από την Παλαιστίνη.
Το περιστατικό έγινε μπροστά σε εργαζομένους του αερολιμένα, αλλά και επιβάτες που περίμεναν να επιβιβαστούν, οι οποίοι και ενημέρωσαν τους αστυνομικούς του Α.Τ Αεροδρομίου, όπως αναφέρει το creta24.gr.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αν και δέχθηκε αρκετά χτυπήματα, ωστόσο η ίδια δεν ήθελε να προχωρήσει σε καταγγελία, όμως το αδίκημα είναι αυτεπάγγελτο και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό, ηλικίας περίπου 35 ετών.
Έτσι, ο δράστης αντί να ταξιδέψει, βρέθηκε στα κρατητήρια και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρόδος: Τι απαντά η διοίκηση του «Διαγόρας» για το πλημμυρισμένο αεροδρόμιο
Ποτάμια οι δρόμοι στη Ρόδο λόγω ισχυρής βροχόπτωσης
SPONSORED
Ινδία: Σύμμαχοι του Μόντι ασκούν πιέσεις για περαιτέρω αύξηση του πληθυσμού
10:50
Το «Emily in Paris» έρχεται Ελλάδα – Γυρίσματα σε Μύκονο και Σαντορίνη
10:40
«Καίει» η βενζίνη στα πρατήρια καυσίμων - Έχει ξεπεράσει τα 2,10 ευρώ στην Αττική
10:29
Στον εισαγγελέα σήμερα ο 44χρονος οδηγός για το τροχαίο με δύο νεκρές στη Ρόδο
10:27