Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Ξυλοκόπησε την σύζυγό του στην ουρά για επιβίβαση
Ανανεώθηκε:
Άνω κάτω έκανε χθες το βράδυ το αεροδρόμιο Ηρακλείου ένας οξύθυμος άνδρας από την Παλαιστίνη, ο οποίος αν και περίμενε υπομονετικά για να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος με προορισμό το Βέλγιο, έχασε την… υπομονή του και άρχισε να χτυπάει τη γυναίκα του, επίσης από την Παλαιστίνη.
Το περιστατικό έγινε μπροστά σε εργαζομένους του αερολιμένα, αλλά και επιβάτες που περίμεναν να επιβιβαστούν, οι οποίοι και ενημέρωσαν τους αστυνομικούς του Α.Τ Αεροδρομίου, όπως αναφέρει το creta24.gr.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αν και δέχθηκε αρκετά χτυπήματα, ωστόσο η ίδια δεν ήθελε να προχωρήσει σε καταγγελία, όμως το αδίκημα είναι αυτεπάγγελτο και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό, ηλικίας περίπου 35 ετών.
Έτσι, ο δράστης αντί να ταξιδέψει, βρέθηκε στα κρατητήρια και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρόδος: Τι απαντά η διοίκηση του «Διαγόρας» για το πλημμυρισμένο αεροδρόμιο
Ποτάμια οι δρόμοι στη Ρόδο λόγω ισχυρής βροχόπτωσης
Τέλη Φεβρουαρίου η πρώτη συνάντηση του Συμβουλίου Ειρήνης - Τι είπε ο Ορμπάν
22:13
Στο αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν» οι Κούσνερ και Γουίτκοφ - Το μήνυμα ισχύος των ΗΠΑ προς Ιράν
22:01
Σύγχυση με το άνοιγμα του περάσματος στη Ράφα αφήνει τους Παλαιστίνιους αβοήθητους
21:49
Γαλάτσι: Δύο τραυματίες απο επιθέσεις με μαχαίρι
21:37