Δεν θα δώσει Πανελλήνιες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Παρέστη κανονικά στη δίκη
Δεν θα συμμετάσχει στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, ο γυναικοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, η δίκη του οποίου συνεχίζεται, σήμερα Πέμπτη (1/6) και στην οποία παρίσταται κανονικά.
Με αυτό το δεδομένο, η παρουσία του στο δικαστήριο σημαίνει ότι ακυρώνονται για εκείνον οι Πανελλήνιες, καθώς καθίσταται αδύνατο να βρίσκεται πάλι πίσω στη φυλακή το πρωί της Παρασκευής (2/6), όπου θα έδινε το πρώτο μάθημα στο εξεταστικό κέντρο εντός του σωφρονιστικού καταστήματος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Η έκτακτη μεταγωγή του, του στέρησε το δικαίωμα της συμμετοχής.
Σημειώνεται, δε, ότι, ο Αναγνωστόπουλος είχε ζητήσει να μην διεξαχθεί η δίκη σε ημερομηνίες που δεν εξετάζονται οι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες, καθώς έχει αποφασίσει να δώσει και εκείνος.
Υπενθυμίζεται ότι, την Τρίτη (30/5) δεν μετήχθη στο δικαστήριο από τις φυλακές, καθώς διάβαζε. Στόχος του ήταν να «περάσει» στη Νομική.
Πριν από λίγη ώρα, ολοκληρώθηκε η κατάθεση της γειτόνισσας του ζευγαριού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γλυκά Νερά: Δεν εμφανίστηκε στη δίκη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γιατί προετοιμάζεται για Πανελλήνιες
«Να διευκολύνει» και να μην είναι πάλι υποψήφιος στη ΓΣΕΕ ζητά το ΠΑΣΟΚ από τον Παναγόπουλο
19:25
ΗΠΑ: Η αμερικανική κυβέρνηση σχεδιάζει να μειώσει τους δασμούς σε προϊόντα χάλυβα και αλουμινίου
19:13
Γαλλία: Τρεις σκιέρ σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα στις γαλλικές Άλπεις
19:02
Δραματική έκκληση Μερτς: Προς την καταστροφή η διεθνής τάξη - Πρέπει να μιλήσουμε με τις ΗΠΑ
18:51