Δεν θα δώσει Πανελλήνιες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Παρέστη κανονικά στη δίκη
Δεν θα συμμετάσχει στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, ο γυναικοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, η δίκη του οποίου συνεχίζεται, σήμερα Πέμπτη (1/6) και στην οποία παρίσταται κανονικά.
Με αυτό το δεδομένο, η παρουσία του στο δικαστήριο σημαίνει ότι ακυρώνονται για εκείνον οι Πανελλήνιες, καθώς καθίσταται αδύνατο να βρίσκεται πάλι πίσω στη φυλακή το πρωί της Παρασκευής (2/6), όπου θα έδινε το πρώτο μάθημα στο εξεταστικό κέντρο εντός του σωφρονιστικού καταστήματος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Η έκτακτη μεταγωγή του, του στέρησε το δικαίωμα της συμμετοχής.
Σημειώνεται, δε, ότι, ο Αναγνωστόπουλος είχε ζητήσει να μην διεξαχθεί η δίκη σε ημερομηνίες που δεν εξετάζονται οι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες, καθώς έχει αποφασίσει να δώσει και εκείνος.
Υπενθυμίζεται ότι, την Τρίτη (30/5) δεν μετήχθη στο δικαστήριο από τις φυλακές, καθώς διάβαζε. Στόχος του ήταν να «περάσει» στη Νομική.
Πριν από λίγη ώρα, ολοκληρώθηκε η κατάθεση της γειτόνισσας του ζευγαριού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γλυκά Νερά: Δεν εμφανίστηκε στη δίκη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γιατί προετοιμάζεται για Πανελλήνιες
Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι βανδάλισαν δημοτικό λεωφορείο - Έσπασαν τζάμια και κατέστρεψαν καθίσματα
14:40
Σε «πορτοκαλί» συναγερμό αύριο Τρίτη (4/08) Αττική, Εύβοια, Χίος και Ψαρά
14:31
Ο Φιλ Κόλινς αποκαλύπτει: Έληξε η παλιά διαμάχη του με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
14:27
Ιταλία: Τέταρτο κύμα καύσωνα, σε επιφυλακή 25 πόλεις - Πρόβλημα λειψυδρίας σε δύο περιφέρειες
14:22