Σεπόλια: Πατέρας και γιος ανάμεσα στους επτά νέους συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης
Σε επτά ακόμη συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια. Από τις αρχές της εβδομάδας είχε γίνει γνωστό ότι οι έρευνες βρίσκονταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο και ότι ήταν θέμα 24ώρων να εκδοθούν τα συγκεκριμένα εντάλματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες για την 12χρονη είναι δύο Έλληνες, πατέρας και γιος, 48 και 20 χρόνων. Ένας Αλβανός 47 χρόνων που κατείχε και πορνογραφικό υλικό. Οι άλλοι τέσσερις με ηλικίες από το 1971 μέχρι το 2003, είναι υπήκοοι Πακιστάν και Μπαγκλαντές.
Έτσι, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, εφτά (7) άτομα από τα οποία δύο (2) ημεδαποί και πέντε (5) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ' εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.
Ειδικότερα όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαστροπείας σε βάρος 12χρονης στον Κολωνό. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έξι συλλήψεις για εμπορία ανθρώπων και εκμετάλλευση ανηλίκων στη Ρόδο
Δύο συλλήψεις για ληστείες σε βάρος γυναικών στη Νέα Φιλαδέλφεια - Αφαιρούσαν τσάντες και χρυσαφικά
Συνάντηση Μελόνι-Βανς στο Μιλάνο: «Εργαζόμαστε με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας μας»
15:43
Aπαλλαγή πρότεινε η εισαγγελεας για τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού
15:40
Διεθνής Διάκριση για το FIX στον διαγωνισμό «THE PLAN Real Estate Award»
15:37
Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση 61χρονη που έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας
15:35