ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2023: Αυτές είναι οι απαντήσεις σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία

Πανελλήνιες 2023: Αυτές είναι οι απαντήσεις σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία
Η ώρα της εξέτασεις στις Πανελλήνιες ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Τις απαντήσεις του σημερινού μαθήματος, των Μαθηματικών (Άλγεβρα) στις Πανελλήνιες Εξετάσεις παρουσιάζει το CNN Greece, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

Δείτε τις απαντήσεις στα Αρχαία
Αυτές είναι οι απαντήσεις στα Μαθηματικά
Δείτε τις απαντήσεις στη Βιολογία

Μπορείτε να δείτε τις απαντήσεις των θεμάτων και εδώ

Τα θέματα

Δείτε τα θέματα στα Αρχαία

Όπως σχολιάζουν στο CNN Greece εκπαιδευτικοί, τα θέματα των Αρχαίων ήταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές.

«Τα σημερινά θέματα στα αρχαία ήταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές, καθώς το διδαγμένο κείμενο ήταν πιο απαιτητικό από το περσινό και το αδίδακτο ήταν στο ίδιο επίπεδο δυσκολίας με πέρυσι» αναφέρει από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς η Γεωργία Μακρή, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνη Αρχαίων.

Δείτε τα θέματα στα Μαθηματικά

«Τα θέματα σε γενικές γραμμές ήταν εύκολα για σωστά προετοιμασμένους μαθητές, με εύκολη θεωρία, το 2ο και 3ο θέμα να είναι βατά και τα περισσότερα υποερωτήματα να μην απαιτούν ιδιαίτερη αφιέρωση χρόνου ώστε να λυθούν», σχολιάζει στο CNN Greece o Φουντουλάκης Μανώλης, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Μαθηματικών στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

Δείτε τα θέματα στη Βιολογία

«Τα σημερινά θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι μαθητές ήταν αρκετά απαιτητικά, που όποιος δεν είχε προετοιμαστεί κατάλληλα δεν θα μπορούσε να απαντήσει. Χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς κάλυπταν το μεγαλύτερο κομμάτι της ύλης και ακόμη και οι ερωτήσεις πολλαπλής ήταν πιο δύσκολες απ ότι συνήθως» λέει στο CNN Greece ο Αλέξανδρος Παπαγιαννακόπουλος, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Βιολογίας του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

Τα επόμενα μαθήματα στα οποία εξετάζονται στα ΓΕΛ είναι τα Λατινικά, η Χημεία και η Πληροφορική την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ