Ναύπλιο: Στα δικαστήρια ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονο αγόρι
Ανανεώθηκε:
Την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου, πέρασε το μεσημέρι του Σαββάτου 3/6 ο 40χρονος ιερέας, ο οποίος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας καθώς φέρεται να ασελγούσε σε ένα 12χρονο αγόρι.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ο ίδιος οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένουνα απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για τις πράξεις που κατηγορείται.
Υπενθυμίζεται ότι κατηγορείται για αποστολή βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης.
Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr, υποστηρίζει ότι το βίντεο στάλθηκε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη.
Η αστυνομία κατάσχεσε κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικό υπολογιστή του ιερωμένου, που από την εξέτασή τους στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένονται να ρίξουν περαιτέρω φως στην υπόθεση και την δράση του.
Ιράν: Σκοτώθηκαν 14 μέλη των Φρουρών της Επανάστασης κατά την διάρκεια επιχείρησης αποναρκοθέτησης
23:42
Έκκληση του ανώτατου ηγέτη του Ιράν προς τις επιχειρήσεις να αποφύγουν απολύσεις εργαζομένων
23:30
Ιερουσαλήμ: Επίθεση Ισραηλινού σε Γαλλίδα μοναχή - Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει το βίαιο συμβάν (vid)
23:19
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΑΕ: Ο χάρτης του πετρελαίου αλλάζει - Ο «νέος» OPEC και ο φόβος νέας κρίσης
23:10