ΕΛΑΣ: Βρέθηκαν στα σκουπίδια 80 από τα 81 διαβατήρια που κλάπηκαν στην Καλλιθέα
Σε κάδο σκουπιδιών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, εντοπίστηκαν τα 80 από τα 81 διαβατήρια που κλάπηκαν από όχημα ταχυμεταφορών στην Καλλιθέα, στις 15/5.
Όπως μεταδίδει η ΕΛΑΣ, εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων εντόπισε το βράδυ τη Παρασκευής 2/6 τα διαβατήρια, και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση, είχε συλληφθεί ένας 54χρονος αλλοδαπός, που ήταν αυτός που αφαίρεσε τις δύο τσάντες με τα διαβατήρια, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα στην συνέχεια τα πούλησε σε δύο αλλοδαπούς σε κατάστημα στον Άγιο Παντελεήμονα.
Συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο αλλοδαπών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Έβρος: «Καραβάνι» 138 μεταναστών «έσπρωξαν» οι τουρκικές Αρχές στην Ελλάδα
ΕΛΛΑΔΑ
Σεπόλια: Νέος κύκλος ανακρίσεων ανοίγει μετά τις επτά συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης
ΧΡΗΜΑ
Σε διαδικασία αξιολόγησης οι αιτήσεις αναπληρωτών για τα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία - Τα επόμενα βήματα
02:00
ΧΡΗΜΑ
Προστασία πρώτης κατοικίας: Πότε τίθεται σε ισχύ η νέα ρύθμιση
01:00
ΧΡΗΜΑ
«Προσωπικός Βοηθός»: Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα χερσαία επίθεση στο Κίεβο ετοιμάζει η Ρωσία, σύμφωνα με τον Ζελένσκι
23:59
ΚΟΣΜΟΣ