Γρίφος ο θάνατος της 68χρονης κτηνοτρόφου: Τι καταγγέλλει ο αδερφός της
Ανανεώθηκε:
Την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες σχετικά με το θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου από την Καβάλα, ο αδερφός της καταγγέλλει πως επί δεκαετίες ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, διατύπωσε την πεποίθηση ότι ο δολοφόνος της βρίσκεται στο στενό συγγενικό της περιβάλλον.
«Πολύ πιθανόν να είναι από το στενό συγγενικό της περιβάλλον. Βίωνε ενδοοικογενειακή βία εδώ και δεκαετίες. Υπήρχε ξυλοδαρμός, υπήρχε απειλή», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα κατέληξε από βαριά τραύματα. Βρέθηκε με πολλές εσωτερικές κακώσεις, δείγμα βίαιης επίθεσης, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν σημάδια πάλης.
Αυτό που προβληματίζει τους ιατροδικαστές, οι οποίοι βρέθηκαν ξανά στον τόπο του εγκλήματος, είναι ότι στη σορό δε βρέθηκαν σημάδια πάλης.
«Το θύμα έφερε βαριές κακώσεις στο θώρακα. Διαπιστώθηκε εσωτερική αιμορραγία, ρήξη εσωτερικών οργάνων. Γνωρίζουμε ότι στην περιοχή υπάρχει ένα μεγάλο κριάρι. Περιμένουμε τα αποτελέσματα DNA από τα ρούχα του θύματος, για να διαπιστωθεί με ακρίβεια η αιτία του βίαιου θανάτου της γυναίκας», είπε μεταξύ άλλων ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανατροπή με το θάνατο της κτηνοτρόφου στην Καβάλα - Πιθανόν να τη σκότωσε κριάρι
Δολοφονία στην Καβάλα: 68χρονη κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρή - Άφαντος ο δράστης
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (25 Απριλίου)
06:30
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Οι «αριθμοί», το χρονολόγιο και οι πέντε μύθοι που «στοιχειώνουν» την αλήθεια
06:10
Τριπλή επιστροφή ενοικίου: Ποιοι είναι οι όροι για 800 ευρώ σε 50.000 εργαζόμενους της περιφέρειας
06:00
Ανοίγει νέο κεφάλαιο για την πυρηνική ενέργεια στην Ελλάδα - Πόσο έτοιμη είναι η χώρα
05:25