Σέρρες: Σκότωσαν τρία ελάφια στην Κερκίνη (pic)
Θλίψη αλλά και οργή έχει σκορπίσει η είδηση πως κάποιοι ασυνείδητοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τρία ελάφια στην περιοχή της λίμνης Κερκίνης.
Το νεκρό ελάφι εντόπισε σε μικρή απόσταση κάτω από το Ακριτοχώρι ο φύλακας του Εθνικού Πάρκου, Αντώνης Ηλιάδης, κατά τη διάρκεια της καθημερινής περιπολίας του.

«Το ελάφι ήταν ενήλικο και πυροβολημένο με επτά σκάγια στο σώμα του. Ειδοποίησα το Δασαρχείο Σιδηροκάστρου και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και στην αυτοψία που έκαναν φάνηκε ότι στο ίδιο σημείο υπήρχαν και δύο νεκρά, μικρότερης ηλικίας, ελάφια που αυτοί που τα πυροβόλησαν τα πήραν μαζί τους» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο φύλακας του Εθνικού Πάρκου, Αντώνης Ηλιάδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών το ελάφι ήταν εκτροφής αλλά ο ιδιοκτήτης της φάρμας πριν από λίγους μήνες έφυγε από τη ζωή. Μετά το θάνατο του, κάποιοι παραβίασαν την περίφραξη της φάρμας και ελάφια βγήκαν από αυτήν και βρίσκονται στην περιοχή της Κερκίνης. Τρία από αυτά τα πυροβόλησε ασυνείδητοι έρευνες για τον εντοπισμό τους γίνονται από την Αστυνομία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εντυπωσιακές εικόνες από τη χιονισμένη Πάρνηθα - Ελάφια τρέχουν στο λευκό σκηνικό
Ειδικά όπλα προμηθεύεται το Δημόσιο για να αντιμετωπίσει άγρια ζώα
Κανιβαλισμός πριν από 45.000 χρόνια: Τι δείχνουν τα ευρήματα από σπήλαιο στο Βέλγιο
08:10
Βρετανία: Το 2025 καταγράφηκε ο υψηλότερος αριθμός μεταναστών που έφτασαν στη χώρα μέσω της Μάγχης
08:00
Από την ψηφιακή υπουργό, στην αυτοκριτική του Gemini: 4 από τις πιο παράξενες στιγμές του ΑΙ το 2025
07:50
Με χιλιάδες κόσμου στο Λευκό Πύργο και ένα εντυπωσιακό laser show η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε το 2026
07:40