Tραγωδία στη Λαμία: Νεκρός 19χρονος διανομέας μετά από τροχαίο
Ανανεώθηκε:
Τραγική κατάληξη είχε η εκτροπή δικύκλου που σημειώθηκε την Παρασκευή (9/06) στην πόλη του Ορχομενού, καθώς ο 19χρονος οδηγός του, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης (13/6) στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.
Ο 19χρονος εργαζόταν ως delivery και επέστρεφε από παραγγελία, όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του και βρέθηκε εκτός δρόμου, σύμφωνα με το lamiareport.gr.
Διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του σε ΜΕΘ.
Κατόπιν διακομίστηκε στην Εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου και κατέληξε το πρωί της Τρίτης (13/6), βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του που όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό του ελπίζοντας σε ένα θαύμα.
Την προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το κακό έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Νεκρός 66χρονος σε τροχαίο στην επαρχιακή οδό Σιθωνίας - Μουδανιών
Ηλεία: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο δυστύχημα
SPONSORED
Νόμιμο το δικαίωμα των ΜΜΕ να ζητούν αποζημιώσεις από τα social media
20:04
Αυστηρό μήνυμα της Αθήνας για «Γαλάζια Πατρίδα»: Δεν συμβάλλει στο κλίμα των ήρεμων νερών
19:55
Χριστοδουλίδης: Όχι στη λύση δύο κρατών, η Τουρκία διαπράττει εγκλήματα - Το «ευχαριστώ» στην Ελλάδα
19:45
Μαρινάκης κατά ΠΑΣΟΚ: Δεν απαντάει για το 1,2 εκατ. κρατικού χρήματος στον κ. Ανδρουλάκη
19:41