Νοσοκομείο «Αττικόν»: 50χρονος βρέθηκε νεκρός στις τουαλέτες - Τον εντόπισαν από τη δυσοσμία
Νεκρός βρέθηκε ένας 50χρονος χρήστης ναρκωτικών ουσιών στο νοσοκομείο «Αττικόν», σε τουαλέτα για το κοινό, μη προσβάσιμη, λόγω εργασιών, κατά το τελευταίο διάστημα.
Η δυσοσμία οδήγησε τους εργαζόμενους στο συγκεκριμένο χώρο, στον οποίο εκτιμάται ότι ο 50χρονος έκανε χρήση ουσιών, όπως φάνηκε από τα ευρήματα στη σορό του.
Πρόκεται για ασθενή, με σοβαρά προβλήματα υγείας, ο οποίος είχε νοσηλευτεί δύο φορές, από τον περασμένο Μάρτιο, στο ίδιο νοσοκομείο, προκαλώντας αρκετά προβλήματα, καθώς δεν τηρούσε τους κανόνες νοσηλείας.
Και τις δύο φορές είχε εξαφανιστεί, μετά από αρκετές ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα οι γιατροί να έχουν προχωρήσει στην έκδοση πειθαρχικών εξιτηρίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες είχε γίνει αντιληπτό, ότι ενώ νοσηλευόταν, εξακολουθούσε να κάνει χρήση ουσιών και εκτιμάται ότι γνώριζε καλά σε ποιο σημείο θα μπορούσε να απομονωθεί.
Από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να προσδιοριστεί ο χρόνος του θανάτου του και, φυσικά, πόσες ώρες μεσολάβησαν μέχρι τον εντοπισμό της σορού του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα - Τραυματίας ένας ακόμα 17χρονος
Tραγωδία στη Λαμία: Νεκρός 19χρονος διανομέας μετά από τροχαίο
Συνεδριάζει για πρώτη φορά στο Κάιρο η μεταβατική επιτροπή που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας
18:30
Δύο συλλήψεις στη Ζάκυνθο για παράνομη βία και παράβαση της νομοθεσίας για όπλα και ναρκωτικά
18:22
Ηράκλειο: «Χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό του 70χρονου που έχασε τον προσανατολισμό του
18:13
Απειλές Τραμπ για δασμούς σε χώρες που του... αντιστέκονται για τη Γροιλανδία» - «Την χρειαζόμαστε»
18:04