Εύβοια: Ατύχημα με δύο τραυματίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τζετ σκι
Ατύχημα με τζετ σκι σημειώθηκε το μεσημέρι κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου πρωταθλήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κύμη.
Δυο τζετ σκι, όπως αναφέρει το evima.gr, ενώ βρίσκονταν στον αγώνα για αγνώστους λόγους βρέθηκαν στην παραλία που βρίσκεται κάτω από το Kymi Palace.
Σύμφωνα με το eviaonline «το πρώτο τζετ σκι στην προσπάθειά του να γυρίσει, πραγματοποίησε απότομο κόψιμο με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός θάλασσας ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο χειριστής του δεύτερου τζετ σκι, πραγματοποιώντας επικίνδυνο ελιγμό, βρέθηκε 22 μέτρα έξω από τη θάλασσα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, έπεσε πάνω σε ομπρέλες της παραλίας που έσπασαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στον ώμο».
Άμεσα στο σημείο έφτασαν οι εθελοντές της ομάδας διάσωσης Εύβοιας sar 312 και προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στους δυο τραυματίες.
Ο ένας τραυματίστηκε περισσότερο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κύμης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 12χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Ατύχημα με πατίνι στην Καλαμάτα: Διασωληνωμένος με κάταγμα στο κρανίο ο 15χρονος
Μαθητής διαγνώσθηκε με μηνιγγίτιδα στον Βόλο - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
11:04
Μετρό: Ποιοι σταθμοί κλείνουν νωρίτερα λόγω έργων
11:01
«Θαμμένη» στο χιόνι η Νέα Υόρκη - Νέο «κύμα» κακοκαιρίας αναμένεται εντός της εβδομάδας (pics)
10:50
Το άγχος «απλώνεται» στον χρηματοπιστωτικό τομέα - Οι «κατσαρίδες» του Ντίμον και η Blue Owl
10:48