ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΓΑΔΑ το κινητό της

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΓΑΔΑ το κινητό της
Η 27χρονη Αναστάζια που αγνοείται kosnews24.gr

Στη ΓΑΔΑ έχει φτάσει το κινητό της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, η οποία αγνοείται από τη Δευτέρα, μαζί και τα προσωπικά αντικείμενα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί με την κατηγορία της αρπαγής της.

Οι αρχές θα εξετάσουν τα αντικείμενα προκειμένου να βρουν πληροφορίες που ίσως τους οδηγήσουν σε κάποιο συμπέρασμα σχετικά με την εξαφάνιση της κοπέλας, την ίδια ώρα που στο νησί είναι η μητέρα της με ομάδα ντετέκτιβ και την αναζητούν.

Μάλιστα πολλοί από τους κατοίκους εκφράζουν φόβο ότι η νεαρή κοπέλα ίσως βρίσκεται νεκρή σε κάποιο πηγάδι.

Από την αρχή της υπόθεσης, Αστυνομία, Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία μαζί με τη συνδρομή εθελοντών έχουν «χτενίσει» την περιοχή όπου εξαφανίστηκε η 27χρονη με τις έρευνες να έχουν αποβεί άκαρπες.

Ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ψάχνουν μέσα σε εγκαταλελειμμένα κτίρια, ενώ drone χτενίζει την περιοχή.

Που εντοπίστηκε το κινητό της

Υπενθυμίζεται ότι το κινητό τηλέφωνό της εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 17/6 σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αποτελεί σημαντικό στοιχείο.

Στο κινητό που βρέθηκε είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί. Το κινητό της εξετάζεται για να εντοπιστεί η τελευταία διαδρομή που έκανε πριν εξαφανιστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ