Θεσσαλονίκη: Οπαδικό επεισόδιο με θύμα 55χρονο δημοσιογράφο - Επτά προσαγωγές
Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Κυριακής για την αναζήτηση ατόμων που επιτέθηκαν σε αθλητικό δημοσιογράφο στην Καλαμαριά.
Πρόκειται για έναν 55χρονο δημοσιογράφο που εργάζεται ως υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας του Απόλλωνα Πόντου. Όπως κατήγγειλε ο ίδιος στις αρχές, δέχθηκε φραστική επίθεση από οπαδούς έτερης ομάδας στη συμβολή των οδών Πασαλίδη και Κομνηνών.
Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για μέλη του συνδέσμου φίλων «Ροσονέρι» της Καλαμαριώτικης ομάδας, ενώ η επίθεση σημειώθηκε συγκεκριμένα στις 13:45 σήμερα το μεσημέρι.
Αμέσως μετά την καταγγελία για τον προπηλακισμό του 55χρονου δημοσιογράφου με αφορμή οπαδικές διαφορές, λόγω των ομάδων που υποστηρίζουν, η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για των εντοπισμό των δραστών.
Τελικά, εντοπίστηκαν και προσήχθησαν επτά άτομα που ενδέχεται αν εμπλέκονται στην υπόθεση.
Το περιστατικό ερευνά η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: «Λύθηκε» το χειρόφρενο και αυτοκίνητο «εισέβαλε» στην αυλή σπιτιού
SPONSORED
Yachting και πολυτελή σκάφη γεμίζουν τις ελληνικές μαρίνες - Τουρισμός για υψηλά βαλάντια
13:26
Χανταϊός: Σε καραντίνα για μέχρι έξι εβδομάδες οι επιβάτες του πλοίου - Αποβιβάστηκαν οι Ισπανοί - Πώς συνεχίζεται η διαδικασία εκκένωσης
13:11
Καλλιθέα: Μεθυσμένος ο δράστης και με όπλο ούζι πυροβόλησε τη γυναίκα - Πώς έγινε το σκηνικό μέσα σε μπαρ
13:06
Πλεύρης: Μειωμένες κατά 70% οι μεταναστευτικές ροές – Κλείνουν δομές ανηλίκων
12:57