Ιδιοκτήτες τροχόσπιτου κατήγγειλαν διάρρηξη και τους συνέλαβαν
Στη σύλληψη των ιδιοκτητών ενός τροχόσπιτου, οι οποίοι είχαν καταγγείλει τη διάρρηξή του προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές την Κυριακή (19/6) στο Βόλο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το gegonotanews άγνωστοι δράστες, διέρρηξαν την μάντρα στην οποία βρισκοταν το τροχόσπιτο αυτό και αφού αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα από τον περιβάλλοντα χώρο, εισέβαλαν στο όχημα, από το οποίο απέσπασαν και ένα κυνηγετικό όπλο.
Στη συνέχεια, οι ιδιοκτήτες του τροχόσπιτου, ένας πατέρας με τον γιο του, υπέβαλαν καταγγελία στις αρχές για τα κλοπιμαία, με αποτέλεσμα να συλληφθούν επί τόπου για πλημμελή φύλαξη όπλου. Διαπιστώθηκε, δε, ότι, η άδεια οπλοκατοχής δεν είχε ανανεωθεί.
Πατέρας και γιος αφέθηκαν ελεύθεροι και παραπέμπονται σε δίκη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Διάρρηξη σε διαμέρισμα Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή - Έκαναν φτερά κοσμήματα και χρήματα
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ληστεία στο Σύνταγμα
ΕΛΛΑΔΑ
Δήμος Καλλιθέας για τον αγωγό «σιντριβάνι»: «Το ίδιο συμβάν θα επαναληφθεί»
14:56
ΕΛΛΑΔΑ
Αγρότες: Επ’ αόριστον ο αποκλεισμός της Εγνατίας στον κόμβο Κερδυλλίων
14:55
ΕΛΛΑΔΑ
Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ: Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός
14:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ: Ο κρατικός μηχανισμός επιδεικνύει ζήλο κατά των αγροτών και όχι για να προστατέψει τους πολίτες
14:47
ΚΟΣΜΟΣ