Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αθήνα - Νεκρός ένας ηλικιωμένος
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου μίας πενταόροφης πολυκατοικίας στην οδό Αιακού στην Αθήνα τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/6), ο οποίος διαπιστώθηκε πως ήταν τελικά νεκρός.
Ο ηλικιωμένος φαίνεται πως ζούσε μόνος του και δεν πρόλαβε να φύγει εγκαίρως από το διαμέρισμα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Τη σορό του άτυχου άνδρα αναμένεται να εξετάσει ιατροδικαστής, προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια του θανάτου του.
Παράλληλα, το Πυροσβεστικό Σώμα απεγκλώβισε επιπλέον έναν ένοικο από τον 5ο όροφο.
Στο σημείο έφτασαν εσπευσμένα οι πυροσβεστικές δυνάμεις, κατά την οποία επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο μετά από σχεδόν τρεις ώρες.
Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά παραμένουν άγνωστα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Δεν ανάβουμε φωτιά για κανένα λόγο»: Το νέο σποτ για την αντιπυρική περίοδο
Επεισόδιο μεταξύ οδηγών στην Κίσσαμο: Ηλικιωμένος βγήκε από όχημα και απείλησε με όπλο 27χρονο
09:31
Τα επόμενα πλάνα ανάπτυξης της Uni Systems και η μεταβολή στρατηγικής του ομίλου Quest
09:30
Παραλίγο οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα: 45χρονος επιχείρησε να ρίξει στο γκρεμό το ΙΧ όπου επέβαιναν η σύζυγος και το παιδί του
09:28
Ρωσία: Φωτιά σε διυλιστήριο μετά από ουκρανική επίθεση με drones
09:26