ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερις νέες συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Τέσσερις νέες συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό
Η είσοδος σπιτιού ενός εκ των κατηγορουμένων της υπόθεσης ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε τέσσερις νέες συλλήψεις προχώρησε οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Κατά των συλληφθέντων είχαν εκδοθεί εντάλματα. Συνολικά οι συλλήψεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση ανέρχονται στις 34.

Αναμεσά τους ο 63χρονος που είχε συλληφθεί ξανά στην Ομόνοια, ένας 82χρονος ηλικιωμένος και γνωστός του 63χρονου, καθώς και δύο Πακιστανοί 43 και 46 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες πριν, πήραν το δρόμο της φυλακής οι 7 εκ των 8 κατηγορουμένων στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Ο ένας εξ αυτών αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μία φορά εμφάνιση το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Πρόκειται για έναν 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του και υποστήριξε πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι στις απολογίες του ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, υποστήριξαν πως δεν έχουν διαπράξει τα αδικήματα που τους αποδίδονται, δηλαδή των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας.

Υπενθυμίζεται πως οι οκτώ νέοι κατηγορούμενοι είναι πρόσωπα τα οποία αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία κατάθεσης της και τα οποία προέρχονται από τη γειτονιά του κοριτσιού, στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ