Θεσσαλονίκη: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία λόγω βλάβης στο σιδηροδρομικό κλειδί
Βλάβη στο σιδηροδρομικό κλειδί που βρίσκεται στον κόμβο ΤΧ1 κοντά στη Σίνδο σημειώθηκε το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να έχει ακινητοποιηθεί στην περιοχή η αμαξοστοιχία IC 52 με αφετηρία την Αθήνα που επρόκειτο να φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 2.40.
Για τον ίδιο λόγο δεν έχει ακόμη αναχωρήσει η αμαξοστοιχία 55 από τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΣΕ, έχει μπλοκάρει το κεντρικό κλειδί στον TX1, έναν κόμβο που βρίσκεται έξω από τη Θεσσαλονίκη, κοντά στη Σίνδο, στον οποίο υπάρχουν πολλές γραμμές και από τον οποίο δίνεται κατεύθυνση στα τρένα ώστε να μπουν στο σταθμό.
Σύμφωνα με επιβάτες, οι ίδιοι έχουν ενημερωθεί ότι μπορούν είτε να φύγουν μόνοι τους από τη Σίνδο είτε να περιμένουν μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη τέλεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
ΕΛΛΑΔΑ
Το πόρισμα για τα Τέμπη: Απουσία συστημάτων ασφαλείας και ανθρώπινα λάθη οδήγησαν στην τραγωδία
ΧΡΗΜΑ
Χειμερινές εκπτώσεις: Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές - Μέχρι πότε διαρκούν
01:00
ΧΡΗΜΑ
Πώς υποβάλλεται από παραγωγούς, αγρότες και κτηνοτρόφους η Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης
00:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σδούκου: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εκβιάσει τον Στουρνάρα»
23:58
ΚΟΣΜΟΣ
Η CIA αναζητά κατασκόπους στην Κίνα μέσω βίντεο στο YouTube
23:52
ΕΛΛΑΔΑ