Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη σε βάρος των Ρώσων που διατάραξαν την ασφάλεια πτήσης
Ανανεώθηκε:
Ποινική δίωξη για σειρά πλημμελημάτων ασκήθηκε στους δύο υπηκόους Ρωσίας 39 και 49 ετών οι οποίοι είχαν συλληφθεί τις πρώτες πρωινές ώρες επειδή διατάραξαν την ασφάλεια πτήσης από το Μάντσεστερ της Αγγλίας προς το Ντάλαμαν της Τουρκίας.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Στη συνέχεια ορίστηκε δικάσιμος για το Νοέμβριο και οι δύο άντρες αφέθηκαν ελεύθεροι. Ωστόσο προς το παρόν παραμείνουν στην Ελλάδα μέχρι να διευθετηθεί το θέμα της βίζας τους και έπειτα να αναχωρήσουν για την Τουρκία.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο Ρώσοι κατά τη διάρκεια πτήσης έχοντας καταναλώσει αλκοόλ επέδειξαν επιθετική συμπεριφορά προς το πλήρωμα της καμπίνας και στη συνέχεια, λόγω της διατάραξης της ασφάλειας της πτήσης, πραγματοποιήθηκε έκτακτη προσγείωση στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».
Σε έρευνα του χώρου και συγκεκριμένα στη θέση που κάθονταν, βρέθηκαν άδεια μπουκάλια αλκοολούχων ποτών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Υπουργείο Εργασίας : Λαϊκίστικη η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για μειωμένο ωράριο εργασίας
22:00
ΗΠΑ: Η Fed διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκια
21:51
Τσίπρας: «Ζητείται μια ηθική επανάσταση στην Ελλάδα και ναι μπορούμε να την εγγυηθούμε» (vid)
21:42
ΚΚΕ: Μίζερη, είναι συνολικά η πολιτική της κυβέρνησης, που καλεί τον λαό να πει και «ευχαριστώ» για το «μέρισμα κοροϊδίας»
21:32