Σαρώνει η κακοκαιρία στην Αχαΐα: Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές - Ζημιές σε καλλιέργειες
Έντονη είναι η βροχόπτωση στην Πάτρα, με τον καιρό να μην θυμίζει σε τίποτα ότι βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού». Έχουν ξηλωθεί τέντες και κεραμοσκεπές. Στο χωριό Ελαιώνας έχει κοπεί και το ρεύμα. Έχει κληθεί πυροσβεστική και αστυνομία σε αρκετές περιπτώσεις.
Νωρίτερα στην Κλειτορία Αχαϊας σημειώθηκε έντονη χαλαζόπτωση, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ενώ η επαρχιακή οδός Πούντας – Καλαβρύτων έχει κλείσει, λόγω των κατολισθήσεων που σημειώθηκαν από τις βροχοπτώσεις.
Το μεσημέρι της Κυριακής ένας κεραυνός έπεσε σε σπίτι στα Κάτω Συχαινά, με αποτέλεσμα να καταστρέψει τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και να υπάρξει διακοπή ρεύματος στην περιοχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Στις φλόγες σπίτι από κεραυνό στις Σερρές - Από θαύμα σώθηκε ο κάτοικος
ΕΛΛΑΔΑ
Επέλαση της κακοκαιρίας στις Σέρρες - 64 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: Ραγδαία πτώση των γεννήσεων για πρώτη φορά μετά τη λήξη του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου
16:03
ΚΟΣΜΟΣ
Βερολίνο: Εισήγηση για την αποστολή γερμανικών και ευρωπαϊκών δυνάμεων στη Γροιλανδία
16:02
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το μεγάλο twist του The Night Manager δεν μοιάζει με John le Carré – αλλά ίσως ήταν αναγκαίο
15:55
ΕΛΛΑΔΑ
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός προσέφερε Πρώτες Βοήθειες σε τραυματία τροχαίου στο Περιφερειακό Υμηττού
15:54
ΕΛΛΑΔΑ