Φωτιά στη Ρόδο: Εκκενώθηκε προληπτικά ξενοδοχείο
Ανανεώθηκε:
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε το πρωί της Δευτέρας (25/6) η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (26/6), στην περιοχή «Τραπεζία» Αφάντου Ρόδου, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να αναγκάζονται να εκκενώσουν ξενοδοχείο εξαιτίας του καπνού που είχε κατακλύσει την περιοχή.
Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100,3, ανέφερε ότι η επόμενη ώρα είναι αρκετά κρίσιμη προκειμένου να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά, κίνδυνος για ζωές ή περιουσίες δεν υπάρχει.
Οι συνθήκες κατάσβεσης της πυρκαγιάς ήταν δυσμενείς λόγω των ισχυρών ανέμων, σύμφωνα με τη rodiaki.
Υπενθυμίζεται ότι, η φωτιά, από τις πρώτες πληροφορίες εκδηλώθηκε σε δίκυκλο όχημα, το οποίο βρίσκονταν σταθμευμένο στην περιοχή και επεκτάθηκε.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 12 οχήματα.
Επίσης, στο έργο συνέδραμαν υδροφόρες ΟΤΑ.
Φάμελλος: Επικίνδυνη η ανευθυνότητα της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική και το Δεθνές Δικαίο
19:17
ΦΟΒΟΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: CNNi: Με το δάκτυλο στην σκανδάλη ο Τραμπ - Eξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράν
19:04
ΗΠΑ: Διαδηλώσεις σε όλη την χώρα ενάντια στην δολοφονία της Ρενέ Γκούντ από πράκτορα της ICE
18:52
ΚΥΣΕΑ: Έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών - Ποιοι προάγονται και ποιοι παραμένουν
18:40