Χωρίς νερό αύριο η δυτική Θεσσαλονίκη - Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ
Πολύωρη διακοπή υδροδότησης θα γίνει αύριο στην περιοχή της Σταυρούπολης στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Η διακοπή θα είναι από τις τις 09:00 το πρωί έως και τις 2:00 το μεσημέρι σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΑΘ ΑΕ
Η διακοπή υδροδότησης οφείλεται σε εργασίες σύνδεσης νέων αγωγών, στις οδούς Πεσόντων Ηρώων με Ευκλείδη, με Ρόδου, με Ηρακλείτου και Ναυαρίνου του δήμου Παύλου Μελά.
Λόγω των εργασιών, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΥΑΘ ΑΕ, θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Πεσόντων Ηρώων-Αμπελοκήπων-Μεγάλου Αλεξάνδρου- Πλατεία Τερψιθέας και τις παρακείμενες οδούς της ΔΕ Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά.
«Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών», τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Zero Drop στο Ηράκλειο Κρήτης: Το πρόγραμμα υδατικών πόρων που εξοικονομεί εκατομμύρια λίτρα νερού
ΕΥΔΑΠ: Προειδοποίηση για ενδεχόμενη πτώση πίεσης νερού σε περιοχές της Αττικής
Το Ιράν βομβάρδισε αμερικανικά μαχητικά στην Ιορδανία - Ένοπλοι κατέλαβαν τάνκερ στην Υεμένη
13:00
Ισραήλ: Διαλύεται η Κνεσέτ, ανοίγει ο δρόμος για τις εκλογές του Οκτωβρίου
12:54
Ο Άντι Μπέρναμ στο «τιμόνι» των Εργατικών από σήμερα - Το χρονοδιάγραμμα για την πρωθυπουργία
12:47
Μπομπ Ντίλαν: Ανακοίνωσε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο - Το παρασκήνιο με τους κιθαρίστες του
12:38