Θεσσαλονίκη: Πήρε εξιτήριο ο 13χρονος που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό
Εξιτήριο από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης πήρε σήμερα το απόγευμα (2/7) ο 13χρονος που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό το απόγευμα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Τhesstoday.gr η κατάσταση της υγείας του μετά τη λεπτή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε καλυτερεύει, ωστόσο, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εκείνο το οποίο ζητάει από τους γονείς του, είναι να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί ο οδηγός.
Το παιδί παρασύρθηκε ενώ έπαιζε με τους φίλους του, με τις αρχές τόσο τις αστυνομικές όσο και του δήμου Νέαπολης Συκεών, να απευθύνουν έκκληση σε όποιον είδε κάτι ώστε να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός. Παρόλα αυτά, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά και την περιγραφή του 13χρονου στην Ασφάλεια, ο κύκλος έχει στενέψει σημαντικά για τον δράστη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Στο χειρουργείο ο 13χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Τι ανέφεραν οι μάρτυρες
Κεραμέως: Η Ελλάδα πρώτη στην αύξηση απασχόλησης στον ΟΟΣΑ - Συνεχίζουμε με σχέδιο και συνέπεια
17:29
Ηλεία: 79χρονος πέθανε την ώρα που έκαιγε κλαριά
17:20
Αυτά είναι τα τεθωρακισμένα που παραχώρησε η Ελλάδα στον Λίβανο (pics)
17:11
Seven Dials: Όταν η Αγκάθα Κρίστι συναντά τη λάμψη και την ίντριγκα της δεκαετίας του 1920
17:03