Ρόδος: Κατέθεσαν οι πρόεδροι Εργατικού Κέντρου και Σωματείου για το συμβάν με τον σερβιτόρο
Ανανεώθηκε:
Το κατώφλι του εισαγγελέα Ρόδου πέρασαν το πρωί της Δευτέρας (3/7) ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Παναγιώτης Εγγλέζος, καθώς και ο πρόεδρος του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Θανάσης Σταμούλης της πόλης για να καταθέσουν αναφορικά με το περιστατικό, με τον εργαζόμενο που σέρβιρε σε θαλλάσια πλατφόρμα σε beach bar του νησιού.
Ειδικότερα, σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα, χαρακτήρισε απαράδεκτο το συμβάν και ζήτησε να υπάρξουν οι ανάλογες κυρώσεις για να προστατευτούν οι εργαζόμενοι.
Στον εισαγγελέα κατέθεσε, επίσης, ο πρόεδρος του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, ο οποίος με τη σειρά του κατήγγειλε τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν σε ορισμένες τουριστικές επιχειρήσεις.
Κατά την κατάθεση τους στον εισαγγελέα οι πρόεδροι του Εργατικού Κέντρου και του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων αναφέρθηκαν και σε άλλο περιστατικό, όπου ένας εργαζόμενος σε ταβέρνα του νησιού ξυλοκοπήθηκε από ιδιοκτήτη και υπαλλήλους άλλης επιχείρησης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στον Εισαγγελέα η υπόθεση με το beach bar στη Ρόδο
Ρόδος: Είχαν επιβληθεί και άλλα πρόστιμα στο ίδιο μπιτς μπαρ πριν το περιστατικό με τον σερβιτόρο
Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89: Οι «πράσινοι» πλήρωσαν με ήττα το κακό τους β' ημίχρονο
23:21
Κύπρος: Δυσαρέσκεια για την απεσταλμένη του γγ του ΟΗΕ που αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά»
23:05
Ένταση στο μπλόκο Πατρών - Πύργου: Οδηγός ΙΧ εμβόλισε αυτοκίνητα για να «σπάσει» τον αποκλεισμό
22:53
Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφασίζει για την αμερικανική υπηκοότητα μετά το διάταγμα Τραμπ
22:42