ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Βίντεο από τον ξυλοδαρμό σερβιτόρου - «Έφαγε μια μπουνιά από τον γιό μου» λέει ο εργοδότης

Ρόδος: Βίντεο από τον ξυλοδαρμό σερβιτόρου - «Έφαγε μια μπουνιά από τον γιό μου» λέει ο εργοδότης
Screen grab / video glomex

Τη στιγμή της επιθεσης σε νεαρό σερβιτόρο στην Ρόδο , κατέγραψε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που μετέδωσε Star καταγράφεται η στιγμή που ομάδα ατόμων επιτίθεται στον νεαρό σερβιτόρο και τον ξυλοκοπούν όλοι μαζί.

Στη συνέχεια, ο εργαζόμενος μπήκε στην επιχείρηση όπου εργάζεται για να γλιτώσει. Λίγα λεπτά μετά, εισέβαλαν στο μαγαζί και οι δράστες, όπου τον χτύπησαν ξανά και ξανά, όπως κατήγγειλε το θύμα.

«Ήρθε το αφεντικό και πίσω του ήταν 15 άτομα. Καταγγελία έκανε ο εργοδότης μου», είπε ο νεαρός, ο οποίος δείχνει ως δράστη ιδιοκτήτη επιχείρησης που βρίσκεται μια «ανάσα» από το μαγαζί που εργάζεται ο ίδιος στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, στην Παλιά Πόλη.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, έδωσε τη δική του εκδοχή:

«Δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω και δεν τον χτύπησα. Απλά τον έπιασα από τους ώμους και του λέω "Θα μιλάς πιο όμορφα και θα φέρεσαι πιο όμορφα, για να επιβιώσεις εδώ πέρα". Έφαγε ένα χαστούκι από τον γιο μου, γιατί του έβρισε τη μάνα στα αλβανικά. Άντε και μια μπουνιά», είπε μιλώντας στο Star.

To περιστατικό ξυλοδαρμού κατήγγειλε ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου κ. Παναγιώτης Εγγλέζος.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου στην Παλιά πόλη της Ρόδου νεαρός εργαζόμενος ο οποίος εργαζόταν σε εστιατόριο αρνήθηκε το αίτημα του διπλανού επιχειρηματία να πάει για να απασχοληθεί στη δική του επιχείρηση.

«Η άρνησή του αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο “επιχειρηματίας” να στείλει 10 περίπου άτομα τα οποία και ξυλοκόπησαν τον νεαρό στέλνοντας τον στο νοσοκομείο» αναφέρερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Εγγλέζος.

«Ο εργαζόμενος και ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων και Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Θανάσης Σταμούλης θα επισκεφθούν τον Εισαγγελέα για να καταθέσουν όλα τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει» κατέληγε ο κ. Εγγλέζος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ