ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Ηλικιωμένος πυροβόλησε τρεις έφηβους γιατί τον ενοχλούσαν

Χαλκιδική: Ηλικιωμένος πυροβόλησε τρεις έφηβους γιατί τον ενοχλούσαν
ΙΝΤΙΜΕ

Ενας 70χρονος πυροβόλησε εναντίον τριών νεαρών μετά από λογομαχία, το βράδυ της Πέμπτης στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής

Συγκεκριμένα, τρεις ανήλικους, ηλικίας 17, 17 και 15 ετών, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε ένας ηλικιωμένος στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11.20 το βράδυ της Πέμπτης (6/7), όταν - σύμφωνα με πληροφορίες - προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον φερόμενο ως δράστη και τους τρεις νεαρούς.

Και οι τρεις νεαροί μεταφέρθηκαν με ΕΚΑΒ στο νοσοκομέιο. Ο ένας μεταφέρθηκε στην Παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στο οποίο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά παραμένει για προληπτικούς λόγους. Άλλα δύο από τα παιδιά νοσηλεύθηκαν προσωρινά στο ΑΧΕΠΑ απ’ όπου και πήραν εξιτήριο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11.20 το βράδυ της Πέμπτης στην Χαλκιδική, όταν, σύμφωνα το τοπικό μέσο halkidikifocus.gr, προηγήθηκε λογομαχία μεταξύ του 70χρονου και των τριων νεαρών που έπαιζαν κοντά στο σπίτι του. Στην συνέχεια πήρε το κυνηγετικό όπλο του και πυροβόλησε εναντίον τους.

Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Όπως προέκυψε, για το κυνηγετικό όπλο ο 70χρονος δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια. Το όπλο κατασχέθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου ενώ η ίδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής έχει αναλάβει και την προανάκριση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ