ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 55χρονος βίαζε ανήλικη και την φωτογράφιζε γυμνή

Θεσσαλονίκη: 55χρονος βίαζε ανήλικη και την φωτογράφιζε γυμνή
Unsplash

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας 55χρονος, ύστερα από καταγγελία ότι βίαζε ανήλικο κορίτσι και την φωτογράφιζε γυμνή, τουλάχιστον για 4 χρόνια, στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθη δυνάμει Εντάλματος Προσωρινής Κράτησης Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, ένας 55χρονος, για υπόθεση που αφορά σε διάπραξη γενετήσιων πράξεων και πορνογραφία σε βάρος ανήλικης.

Ειδικότερα, ο 55χρονος, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε, το χρονικό διάστημα από 2006 έως 2010, έχοντας υπό την επίβλεψή του ανήλικη, στις περιοχές της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης, την φωτογράφιζε γυμνή και προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το έτος 2010, ευρισκόμενοι στην οικία του, προέβαλε στην οθόνη του υπολογιστή του τις ανωτέρω φωτογραφίες, ασκούσε σωματική βία στην ανήλικη και την εξανάγκαζε σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Σε βάρος του 55χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και πορνογραφία ανηλίκου, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη κατ’ εξακολούθηση και μετά την έκδοση του εντάλματος κρατείται προσωρινά σε κατάστημα κράτησης της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ