Ποια πάρκα είναι κλειστά στην Αττική λόγω κινδύνου πυρκαγιάς
Κλειστά είναι το Σάββατο (15/7) τα πάρκα «Πεδίον του Άρεως», «Λόφος Φινοπούλου», «Αττικό Άλσος» και «Τρίτση», λόγω υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς, μετά από απόφαση της Περιφέρειας Αττικής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, με αφορμή τις μετεωρολογικές προβλέψεις για την επικράτηση πολύ υψηλών θερμοκρασιών, με το επίπεδο επικινδυνότητας στην Αττική να φθάνει ακόμα και το 4, για λόγους ασφάλειας και περιορισμού του κινδύνου πυρκαγιάς, είναι κλειστά όλα τα πάρκα και τα άλση αρμοδιότητας της Περιφέρειας από τις 09:00 το πρωί της Παρασκευής (14/7) και για 24 ώρες.
Για τους ίδιους λόγους, αναβάλλονται και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα το βράδυ στο θέατρο του Αττικού Άλσους, «Κατίνα Παξινού».
Για τη λειτουργία των Πάρκων την Κυριακή 16 Ιουλίου θα υπάρξει ενημέρωση
με νεότερη ανακοίνωση της Περιφέρειας και αφού αξιολογηθούν τα νεότερα
μετεωρολογικά δεδομένα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καύσωνας «Κλέων»: Τι λειτουργεί και τι όχι - Οι εργασίες που σταματούν υποχρεωτικά
Το σύνδρομο της θερμοπληξίας: Ποιοι κινδυνεύουν, τα αρχικά συμπτώματα
Vouchers για ψώνια σε σούπερ μάρκετ: Ποια είναι τα νοικοκυριά που τα δικαιούνται
05:00
Μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ: Έως τις 18 Μαρτίου ανοιχτή η πλατφόρμα για την κάλυψη 1.696 θέσεων
04:00
Κατώτατος μισθός: Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αυξήσεις από την 1η Απριλίου
03:00
Διακοπές Πάσχα: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία - Οι επόμενες αργίες του 2026
02:00