Αναστολή πληρωμής εισφορών στον ΟΓΑ ζητούν οι αγρότες της Αρκαδίας
Σε απόγνωση βρίσκονται οι αγρότες της Αρκαδίας που υπέστησαν ζημιές από την θεομηνία του περασμένου Σαββάτου και ζητούν να βοηθηθούν προκειμένου να σταθούν στα πόδια τους.
Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης το βράδυ της Δευτέρας, εκπρόσωποι των αγροτών περιέγραψαν με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση που βιώνουν και μίλησαν για τεράστιες ζημιές που έχουν υποστεί οι καλλιέργειες τους.
Επιπλέον, ζήτησαν να ρυθμιστούν τα δημοτικά τέλη από το δημοτικό συμβούλιο και την παρέμβαση του δημάρχου, ώστε οι πληρωμές εισφορών του ΟΓΑ που λήγουν την προσεχή Παρασκευή να πάνε για κάποιο χρονικό διάστημα πίσω και να υπάρξει αναστολή φόρων για τους πληγέντες.
Ο δήμαρχος Δημήτρης Παυλής απάντησε πως το αίτημα αυτό υποβλήθηκε σήμερα στο κυβερνητικό κλιμάκιο που επισκέφθηκε υπό τον υφυπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα την Αρκαδία.
Ομπάμα για πυροβολισμούς στο δείπνο των ανταποκριτών: Η βία δεν έχει θέση «στη δημοκρατία μας»
08:24
Συναγερμός για εξαφάνιση 48χρονου από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης
08:21
Το πετρέλαιο ξεπερνά τα 100 δολάρια - Άνοδος 2% με το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ
08:16
Τα τρία τρισεκατομμύρια δολάρια άγγιξαν οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες το 2025
08:16