Δυστύχημα στα Τέμπη: Στην εντατική και πάλι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού
Σε μονάδα εντατική θεραπείας νοσηλεύεται και πάλι ο 21χρονος Γεράσιμος από τον Βόλο, μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr ο βολιώτης φοιτητής βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση μετά από μόλυνση με ενδονοσοκομειακό μύκητα.
Μόλυνση με μύκητα
Ο 21χρονος Γεράσιμος βρισκόταν σε Κέντρο Αποθεραπείας της Γερμανίας όπου φαίνεται ότι μολύνθηκε με αυτόν τον ανθεκτικό μύκητα.
Ο νεαρός φοιτητής νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στη ΜΕΘ του αρχικού νοσοκομείου από τους θεράποντες ιατρούς του κέντρου Αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας.
Στη Γερμανία
Ο Γεράσιμος είχε μεταφερθεί στη Γερμανία στα μέσα Ιουνίου μετά από 105 μέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας.
Συγκεκριμένα μετέβη σε ένα ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Ανόβερο που ειδικεύεται στις εγκεφαλικές κακώσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στα Τέμπη: Eλεύθερος υπό όρους ο διευθυντής της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Συστημάτων ΟΣΕ
LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ» ισχυρίζεται ο Τραμπ – Συνεχίζονται οι πυραυλικές επιθέσεις σε Ιράν και Ισραήλ
17:40
Παναγόπουλος: «Θα δώσω στοιχεία για τη στημένη υπόθεση - Να φοβούνται όταν η φούσκα σπάσει»
17:34
Χανιά: Προσωρινά κρατούμενος ο 58χρονος Πολωνός που συνελήφθη για κατασκοπεία
17:28
Νέες κυρώσεις στο Ιράν για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επέβαλε η ΕΕ
17:27