Τραγωδία στην Κύπρο: Τετράχρονο αγόρι πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου
Νέα τραγωδία με χαμό ενός ακόμη παιδιού, σημειώθηκε σήμερα σε πισίνα ξενοδοχειακής μονάδας στην Αγία Νάπα, καθώς κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αγοράκι τεσσάρων ετών άφησε την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του, το παιδάκι με καταγωγή από τη Ρουμανία βρισκόταν για διακοπές στην Κύπρο με την οικογένειά του.
Το αγοράκι εντοπίστηκε γύρω στις 13:30 και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.
«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή που είναι προγραμματισμένη για αύριο.
Οι συνθήκες θανάτου του διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Εύβοια: Παιδί παγιδεύτηκε σε αυτοκίνητο και καλούσε σε βοήθεια
ΕΛΛΑΔΑ
Σε τραπεζική κάρτα ψάχνουν οι Αρχές απαντήσεις για την ταυτότητα της 30χρονης - Σφραγισμένα τα παράθυρα στο κλιμακοστάσιο
12:52
ΚΟΣΜΟΣ
«Είμαστε με το δάχτυλο στη σκανδάλη αν το Ισραήλ παραβιάσει την εκεχειρία» απειλεί το Ιράν - «Οι ΗΠΑ θα ηγηθούν για τον αφοπλισμό της Χεζμπολάχ»
12:27
ΕΛΛΑΔΑ
Ανησυχία για τις πικροδάφνες σε σχολεία και παιδικές χαρές - Τι αναφέρει ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλου για τις οδηγίες του ΕΟΔΥ
12:17
ΕΛΛΑΔΑ
Εντυπωσιακά λευκά ζαρκάδια κατέγραψε αγρότης στην Ημαθία - Βγήκαν βόλτα σε χωράφι (vid)
12:15
ΕΛΛΑΔΑ