ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς ρεύμα οι περιοχές που μαίνεται η φωτιά

Χωρίς ρεύμα οι περιοχές που μαίνεται η φωτιά
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME

Διακοπές ρεύματος σημειώνονται στις περιοχές που έχει ξεσπάσει πυρκαγιά. 

Ειδικότερα, οι διακοπές ρεύματος σημειώνονται στις περιοχές του Νέου Κουβαρά, στα Δερβενοχώρια, στην Καλλιθέα Λουτρακίου και στο Καπαρέλλι Βοιωτίας.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, λόγω της φωτιάς στον Κουβαρά, διακοπές ρεύματος σημειώνονται στην Ανάβυσσο και στις υπόλοιπες περιοχές που εξελίσσονται τα πύρινα μέτωπα.

Σημειώνεται ότι το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών του ΔΕΔΔΗΕ με δωρεάν τηλεφωνική κλήση στον αριθμό 800 400 4000 λειτουργεί καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο για γενικά θέματα εξυπηρέτησης (παροχή πληροφοριών και υποδοχή αιτημάτων), αλλά και για αναγγελία βλαβών.

Εναλλακτικά, μπορείτε να καλείτε στον αριθμό 2111900500, με αστική χρέωση, ή στον πενταψήφιο αριθμό 11500, η κλήση στον οποίο υπόκειται σε χρέωση με βάση το τιμολόγιο του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση του εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής, Ιωάννη Αρτοποιό, η εικόνα από το πύρινο μέτωπο είναι βελτιωμένη. Όπως ανέφερε, η φωτιά από τον Κουβαρά Αττικής κάλυψε 12 χιλιόμετρα μέσα σε 2 ώρες. Στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ