Hellenic Train: Σε κυκλοφορία η γραμμή του προαστιακού προς Κιάτο - Αποκαθίσταται η κυκλοφορία
Ανανεώθηκε:
Σε κυκλοφορία δίνεται η γραμμή του προαστιακού προς το Κιάτο που είχει αντικατασταθεί με με λεωφορεία λόγω της πυρκαγιάς, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της πυροσβεστικής και του διαχειριστή υποδομής (ΟΣΕ).
Σύμφωνα με την Hellenic Train, η αμαξοστοιχία 1308 θα αναχωρήσει από τον Πειραιά με προορισμό το Κιάτο στις 09:15 και η αμαξοστοιχία 1313 θα αναχωρήσει από το Κιάτο με προορισμό τον Πειραιά στις 10:59 και αναμένεται σταδιακή αποκατάσταση της κυκλοφορίας, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.
Νωρίτερα, όπως είχε ενημερώσει η εταιρεία, τα δρομολόγια του προαστιακού στο τμήμα Άνω Λιόσια-Κιάτο, πραγματοποιούνταν με λεωφορεία.
Τα δρομολόγια στο συγκεκριμένο τμήμα όπως είχε ανακοινωχεί διεξάγονταν με λεωφορεία, με όλες τις ενδιάμεσες στάσεις, μέχρι νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική και τον διαχειριστή υποδομής (ΟΣΕ).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Hellenic Train: Με λεωφορεία τα δρομολόγια προαστιακού στο τμήμα Άνω Λιόσια-Κιάτο
Μαίνεται η φωτιά στα Δερβενοχώρια - Αναζωπύρωση στον Άγιο Χαράλαμπο Λουτρακίου
«ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ»: Κραν Μοντανά: «Πυροτεχνήματα σφηνωμένα σε μπουκάλια σαμπάνιας» προκάλεσαν την έκρηξη με τους 40 νεκρούς, περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες
14:15
Επίσκεψη Μητσοτάκη στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» - Οι ευχές με ασθενείς και εργαζομένους (pics)
14:12
Ισραήλ: Επιβεβαιώνει την απαγόρευση πρόσβασης 37 ΜΚΟ στη Γάζα - Αναμέσα τους οι Γιατροί χωρίς Σύνορα
14:02
Γιγαντιαία πυρκαγιά στην Ολλανδία κατέστρεψε ναό του 19ου αιώνα στο Άμστερνταμ - Πύργος 50 μέτρων κατέρρευσε
13:51