ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιές σε Σαρωνίδα, Λουτράκι, Δερβενοχώρια: Πού υπάρχουν ενεργές εστίες

Φωτιές σε Σαρωνίδα, Λουτράκι, Δερβενοχώρια: Πού υπάρχουν ενεργές εστίες
Από τη φωτιά στο Λουτράκι ΙΝΤΙΜΕ

Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων στα πύρινα μέτωπα που παραμένουν ενεργά από τις φωτιές, που εδηλώθηκαν χθες Δευτέρα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση στις 11:30 το πρωί της Τρίτης, η εικόνα διαμορφώνεται ως εξής:

Σαρωνίδα/Κουβαράς: δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, η επιχείρηση για πλήρη έλεγχο συνεχίζεται και με τις επίγειες δυνάμεις κ με εναέρια μέσα που κάνουν διαβροχή. Συνεργεία της Αρωγής με Τριαντοπουλο ήταν από το πρωί στο κινητό κέντρο επιχειρήσεων Ολύμπος (43ο χλμ Αθηνων Σουνιου), όπου έγινε κατανομή των συνεργείων και έχουν ξεκινήσει ήδη με τους αντιδημάρχους της περιοχής να μπαίνουν στους οικισμούς για καταγραφή.

Λουτράκι/Καλλιθέα: δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο. Επίγειες και εναέριες δυνάμεις συνεχίζουν επιχειρήσεις για να ελέγξουν τις μικροεστίες.

Δερβενοχώρια: η φωτιά έχει ελεγχθεί στα νότια στην περιοχή του Τιτάνα, οι επιχειρήσεις των επίγειων εστιάζουν στην ανατολική και στη δυτική πλευρά της περιμέτρου της φωτιάς. Είναι πυκνό δάσος. Οι εναέριες δυνάμεις έχουν ενισχυθεί. Εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη δυσκολία λόγω της πυκνότητας του δάσους και του δύσβατου της περιοχής.

Εχει βγει προειδοποιητικό 112 για το Θριάσειο λόγω καπνών από την φωτιά που μαίνεται βόρεια: οι πολίτες να παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ