Δήμαρχος Τανάγρας για φωτιά στα Δερβενοχώρια: Πυκνός καπνός στην περιοχή - Δύσκολη ημέρα
Πυκνός καπνός έχει «πνίξει» την περιοχή των Δερβενοχωρίων από την πυρκαγιά, με τον δήμαρχο Τανάγρας Βασίλη Περγαλιά να επισημαίνει πως «θα είναι μία δύσκολη ημέρα» η Τρίτη.
Ειδικότερα, ο κ. Περγαλιάς σε δήλωσή του στο ΣΚΑΪ σημείωσε πως καταβάλλονται «τεράστιες προσπάθειες να κατασβεστούν οι μικροεστίες ή κάποιες εστίες που αναζωπυρώνονται».
Διευκρινίζει, όμως, πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους οικισμούς στα Δερβενοχώρια, καθώς «δεν έχουμε δώσει καμία εντολή εκκένωσης για την περιοχή αυτή».
Στο σημείο επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα, ενώ στο έργο συνδράμουν και εθελοντές, με τον ίδιο να επισημαίνει: «προσπαθούμε όπου υπάρχει αναζωπύρωση να την αντιμετωπίζουμε άμεσα, γιατί έχουν αρχίσει να πνέουν άνεμοι» που δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική – Ποια μέτωπα είναι επικίνδυνα
Φωτιές σε Σαρωνίδα, Λουτράκι, Δερβενοχώρια: Πού υπάρχουν ενεργές εστίες
Φωτιά στα Δερβενοχώρια: Μέχρι τις ακτές της Βόρειας Αφρικής έφτασε ο καπνός
Συνελήφθησαν εννέα ύποπτοι για απάτη έκδοσης εισιτηρίων ύψους 10 εκατ. ευρώ σε Λούβρο και Βερσαλλίες
22:21
Οι Ελβετοί θα ψηφίσουν σε δημοψήφισμα για την πρόταση περιορισμού του πληθυσμού στα 10 εκατομμύρια
22:09
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ
22:07
Δικαστικό μπλόκο στην προσπάθεια του Πενταγώνου για τιμωρήσει τον Δημοκρατικό γερουσιαστή Μαρκ Κέλι
21:57