Χαλκιδική: Νεκροί δύο λουόμενοι σε Χανιώτη και Νέα Πλάγια
Ανανεώθηκε:
Ακόμη δύο ηλικιωμένοι λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα, χθες Τρίτη 18 Ιουλίου και συγκεκριμένα σε παραλίες της Χαλκιδικής.
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 81χρονος στα Νέα Πλάγια, του δήμου Νέας Προποντίδας.
Μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ανασύρθηκε από θάλασσα στη Χανιώτη, του δήμου Κασσάνδρας, μία 71χρονη με διαβατήριο από την Ιερουσαλήμ. Διεκομίσθη με όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Νεκρός 84χρονος σε παραλία της Αλεξανδρούπολης
Πνιγμός 10χρονης σε πισίνα: Σε εξέλιξη έρευνες με εντολή εισαγγελέα - Καμία σύλληψη μέχρι τώρα
Κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού Σαραντάπορου στην Ελευσίνα από την κακοκαιρια Byron
09:23
Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας: Σώος ο 86χρονος οδηγός του
09:19
Ουκρανία: Απάντηση από τις ΗΠΑ αναμένει το Κρεμλίνο μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα
09:16
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10