ΕΛΛΑΔΑ

Πνιγμός 10χρονης σε πισίνα: Σε εξέλιξη έρευνες με εντολή εισαγγελέα - Καμία σύλληψη μέχρι τώρα

Πνιγμός 10χρονης σε πισίνα: Σε εξέλιξη έρευνες με εντολή εισαγγελέα - Καμία σύλληψη μέχρι τώρα
PEXELS

Σε πλήρη εξέλιξη με τη λήψη καταθέσεων αυτοπτών μαρτύρων αλλά και αναζήτησης στοιχείων αναφορικά με τη συντήρηση της πισίνας, βρίσκονται οι έρευνες για την τραγωδία με τον πνιγμό της 10χρονης σε  πισίνα συγκροτήματος κατοικιών στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στη Νέα Μάκρη

Με εντολή εισαγγελέα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μαραθώνα συλλέγουν το ταχύτερο δυνατό το αναγκαίο προανακριτικό υλικό το οποίο θα υποβάλουν στη συνέχεια ενώπιον του, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί κάποιος, πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία σχηματισμού της δικογραφίας.

Να σημειωθεί ότι η 10χρονη παραθέριζε με τους γονείς της και τα αδέλφια της στο συγκρότημα κατοικιών στη Νέα Μάκρη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα μετά τις 6 το απόγευμα πήγε να αδειάσει το δωμάτιο και να φορτώσει το αυτοκίνητο, οπότε το κορίτσι σύμφωνα με πληροφορίες έπαιζε με ένα φίλο του στην πισίνα στο βάθος.

Στο σημείο υπήρχε ιδιώτης γιατρός, ο οποίος έκανε ήδη ΚΑΡΠΑ στο παιδί όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, αλλά η μικρή δεν ανταποκρινόταν.

Άμεσα το παιδί μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου και διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό.

Στο σημείο μετέβη πλήρωμα της άμεσης δράσης προκειμένου να γίνει έρευνα για το αν υπήρχε ναυαγοσώστης στην πισίνα του ξενοδοχείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ