Νεκρός 90χρονος λουόμενος στην Πρέβεζα - Τρεις πνιγμοί το τελευταίο 24ωρο
Ανανεώθηκε:
Νεκρός ανασύρθηκε, από την θαλάσσια περιοχή της Λυγιάς Πρέβεζας, ένας 90χρονος άνδρας. Παρά την άμεση μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Χθες Τετάρτη άλλοι δύο ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους σε παραλίες της Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 81χρονος στα Νέα Πλάγια, του δήμου Νέας Προποντίδας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ανασύρθηκε από θάλασσα στη Χανιώτη, του δήμου Κασσάνδρας, μία 71χρονη.
Διεκομίσθη με όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χαλκιδική: Νεκροί δύο λουόμενοι σε Χανιώτη και Νέα Πλάγια
Θεσσαλονίκη: Νεκρός 84χρονος σε παραλία της Αλεξανδρούπολης
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52