Νεκρός 90χρονος λουόμενος στην Πρέβεζα - Τρεις πνιγμοί το τελευταίο 24ωρο
Ανανεώθηκε:
Νεκρός ανασύρθηκε, από την θαλάσσια περιοχή της Λυγιάς Πρέβεζας, ένας 90χρονος άνδρας. Παρά την άμεση μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Χθες Τετάρτη άλλοι δύο ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους σε παραλίες της Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 81χρονος στα Νέα Πλάγια, του δήμου Νέας Προποντίδας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ανασύρθηκε από θάλασσα στη Χανιώτη, του δήμου Κασσάνδρας, μία 71χρονη.
Διεκομίσθη με όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χαλκιδική: Νεκροί δύο λουόμενοι σε Χανιώτη και Νέα Πλάγια
Θεσσαλονίκη: Νεκρός 84χρονος σε παραλία της Αλεξανδρούπολης
Έκλεισαν προκληπτικά οι είσοδοι στις όχθες του Πηνειού λόγω υπερχείλισης από την κακοκαιρία (pics)
23:09
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Προσπάθειες αποκλιμάκωσης μέσω της διπλωματίας στο Ιράν για να μην βγουν τα όπλα
23:00
Ο Τραμπ μίλησε με πράκτορες του FBI για εκλογική νοθεία το 2020 στη Τζόρτζια
22:56
Τις πρώτες εκλογές της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης προκήρυξε ο Αμπάς
22:47